"The Multi Line Family"

DET NYA PALLKONCEPTET!

PALLKONCEPT "MULTILINE FAMILY"

Vilken typ av plastpall vill eller ska en kund anvönda? Med vårt nya pallkoncept har vi gjort det enkelt. Kunden får själv bestämma utifrån sin krav och vi supportar med en pall i två standardversioner 1200x800mm och 1200x1000mm.

  1. Med eller utan förstärkning
  2. Med eller utan friktion
  3. En version med möjlighet att applicera väggar och lock och man får en pallbox för att optimera sitt flöde.

Enkelt, effektivt och smart. Javisst och det är så våra kunder ska ha det.

Multiline 1200x800 Open Deck

Multiline nyhet

HYR "MULTILINE FAMILY"

Att hyra innebär flera fördelar

Vill du slippa binda kapital och anstränga verksamhetens likviditet? Då kan det vara smart att hyra Multiline Pallkoncept och komma igång med besparingen! Du slipper en ofta utdragen beslutsprocess för godkännande av investering och du behöver inte binda kapital och anstränga företagets likviditet. Med Multiline Pallconcept betalar du en månadskostnad som är lägre än för träpallen. Du får själv bestämma design utifrån ditt krav och vi supportar med en pall i två standardversioner, 1200x800mm och 1200x1000mm

Så här går det till

Du bestämmer dig för att investera i Multiline Pallkoncept. Genom ett avtal med IP-Group får du reda på de villkor som ska gälla. Den normala hyrestiden är mellan tre och fem år beroende på hur du som kund vill att upplägget ska se ut. Hyresavgiften kan vara fast eller rörlig och med ett hyresavtal anpassar du kostnaden efter din egen kassa. Genom vår webbplattform och IPG Webshop kan du få din egen inloggning och marknadsplats och själv beställa dina lastbärare efter behov. Strålande, eller hur?

FYLL I OCH SKICKA IN

1. KUNDINFORMATION
2. MAXVIKT (KG) HANTERING PÅ PALLARNA
3. FRIKTION OCH TOPPKANT
4. SPORING / RFID / myPALLET

Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

KONTAKTINFORMATION

IP-Group AB

Tobias Josefson

VD

Direkt: 035 102495

tobias.josefson@ip-group.se

www.ip-group.se