VÅR LOGISTIK BETYDER FRAMTID!

VILKA KRAV OCH UTMANINGAR STÄLLER DEN NYA CIRKULÄRA EKONOMIN TIL LOGISTIKEN?

Beställ boken
Vilka krav och utmaningar ställer den nya cirkulära ekonomin på logistiken? Hur kan supply chain management underlätta övergången till en mer cirkulär ekonomi? Boken Cirkulär logistik svarar på dessa frågor och belyser hur logistik i praktiken utvecklas i takt med att cirkulär ekonomi blir en allt vanligare strategi i samhället. När producenternas ansvar för produkterna ökar ställs det nya krav på såväl produkterna som råvarorna – och därmed också på hela försörjningskedjan.

Geir Vidar Persen, Försäljningschef IP-Group, Norge

Vinnner Du- Vinner vi och Miljön ...

Lean & Green

Miljöförbättringar är en bra affär. Det kan inte bara leda till ekonomiska besparingar på upp till 40 procent, utan du kan också åtnjuta goodwill bland medarbetare och samarbetspartners. IP-Group arbetar för att förbättra företags strategiska arbete med miljö- och resurseffektivitet.

IP-Group Concept

Ett strategiskt lösningsorienterat värdekoncept och förändringsprocess för att förverkliga företagets utvecklingspotential relaterad till hållbar logistik.

Grön Innovation och konkurrenskraft skapar mervärde för våra kunder

Effektivitetsvinsterna som uppnås genom IPG-konceptet synliggörs genom konceptets fyra huvudfokusområden: RådgivningLösningImplementering och Miljö. För ditt företag kan vinsten öka avsevärt genom effektivare utnyttjande av smarta logistiklösningar, analyser och utvärderingar.

Feedback på Logistik Blog


Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.