den 4 november 2019

Aluminiumpall med speciell friktion

Dagens Aker Solutions startade som en liten mekanisk verkstad på Oslos Akerelv. Aker Solution är nu en global leverantör av engineering, design, produktionssystem och tjänster till olje- och gasindustrin. Deras expertis ger upptäckter till produktion och maximerar återhämtningen med fokus på hållbarhet och begränsar miljöpåverkan.

Aker Solutions har 16 000 anställda i cirka 20 länder runt om i världen som omfattar innovation och samarbete för att skapa en hållbar framtid. Aker Solutions är i framkant när det gäller att skapa en hållbar framtid för energibranschen och världen som den tjänar. En anda av samarbete och öppenhet är kärnan i denna insats eftersom nya standarder ställs in för att möta nya utmaningar.

IP-Group och Aker Solutions projektavdelning har genom nära och gott samarbete utformat en aluminiumpall med speciell friktion för oljeplattform i Nordsjön. Speciell friktion appliceras på toppdäcket och under medarna för att ha en stabil och god förvaring på oljeplattformar. Vår långa erfarenhet och flexibla produktionsprocess är våra styrkor i aluminium. Vi kan skräddarsy speciella individuella lösningar och koncept efter våra kunders behov och är stolta över att Aker Solution och Equinor valde IP-Group som partner.

-Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

Rådgivning när det gäller logistiksystem