HAPRO ELECTRICS

OPTIMERAR OCH EFFEKTIVISERAR

KAPACITETSGRAD. IP-GROUP HAR VARIT KONSULT OCH KONCEPTUTVECKLARE FÖR DENNA LEVERANS

Redan från början 1973 har Hapros verksamhet varit kopplad till tillverkning av industriell elektronik. Hapro Electronics är en av Norges ledande tillverkare av professionell elektronik, och Hapro Jobb och Karriärer är bland Norges ledande inom professionell kvalificering. Ett övergripande mål för Hapro var ett koncept som skulle skydda dyra känsliga produkter på ett optimalt sätt och dessutom effektivisera förpacknings- och transportprocesser. Samtidigt var konceptutvecklingen att ta hand om miljön på ett optimalt sätt samt synliggöra Circular Logistics. IP-Group har varit konsult och konceptutvecklare och använt vårt analysverktyg IPG Analyzer för att uppnå värdeskapande genom hela värdekedjan.

Geir Vidar Persen, Försäljningschef IP-Group

Relationer Skapar Resultat

Lean & Green

Miljöförbättringar är en bra affär. Det kan inte bara leda till ekonomiska besparingar på upp till 40 procent, utan du kan också åtnjuta goodwill bland medarbetare och samarbetspartners. IP-Group arbetar för att förbättra företags strategiska arbete med miljö- och resurseffektivitet.

IP-Group Concept

Ett strategiskt lösningsorienterat värdekoncept och förändringsprocess för att realisera ditt företags utvecklingspotential relaterat till hållbar och cirkulär logistik

Grön innovation och konkurrenskraft skapar mervärde för våra kunder

Effektivitetsvinsterna som uppnås genom IPG-konceptet synliggörs genom konceptets fyra huvudfokusområden: RådgivningLösningImplementering och Miljö. För ditt företag kan vinsten öka avsevärt genom effektivare utnyttjande av smarta logistiklösningar, analyser och utvärderingar.

KONTAKTFORMULÄR


Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.