ROMNES GÖR DISTRIBUTIONSKEDJAN GRÖNARE

I DET GRÖNA KRETSLOPP

IP-GROUP HAR VARIT RÅDGIVARE, KONCEPTUTVECKLARE OCH LEVERANTÖR

Romnes, märken du känner! Romnes är en leverantör av slitdelar från många av världens mest kända reservdelstillverkare. Gemensamt för dem alla är att de även levererar till biltillverkare. När delarna levereras i biltillverkarnas förpackningar kallas de för originaldelar. Och när samma delar levereras i reservdelstillverkarens egna märkesförpackningar (t.ex. SKF, eller Valeo), då kallas de märkesdelar. Oavsett originaldelar eller märkesdelar är Romnes stolta över att kunna erbjuda många välkända kvalitetsmärken till bilindustrin i Norge. Romnes gör nu distributionskedjan betydligt grönare och bort från engångsemballage och "köp och släng" och in på Det Gröna Kretslopp där IP-Group är rådgivare, konceptutvecklare och leverantör. Som vi säger: NEVER REFUSE TO REDUCE!

Geir Vidar Persen, Försäljningschef IP-Group

Relationer Skapar Resultat

Lean & Green

Miljöförbättringar är en bra affär. Det kan inte bara leda till ekonomiska besparingar på upp till 40 procent, utan du kan också åtnjuta goodwill bland medarbetare och samarbetspartners. IP-Group arbetar för att förbättra företags strategiska arbete med miljö- och resurseffektivitet.

IP-Group Concept

Ett strategiskt lösningsorienterat värdekoncept och förändringsprocess för att realisera ditt företags utvecklingspotential relaterat till hållbar och cirkulär logistik

Grön innovation och konkurrenskraft skapar mervärde för våra kunder

Effektivitetsvinsterna som uppnås genom IPG-konceptet synliggörs genom konceptets fyra huvudfokusområden: RådgivningLösningImplementering och Miljö. För ditt företag kan vinsten öka avsevärt genom effektivare utnyttjande av smarta logistiklösningar, analyser och utvärderingar.

KONTAKTFORMULÄR


Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.