PILOTPROJEKT

SCHENKER AS & IP-GROUP

IP-GROUP HAR VARIT RÅDGIVARE, KONCEPTUTVECKLARE OCH LEVERANTÖR. "TOGETHER TOWARDS THE FUTURE"

IP-Group har gått samman med Schenker AS i Norge för att lansera ett pilotprojekt som revolutionerar logistikbranschen. Genom att skicka ut 60 pallcontainrar med endast 6 pallplatser i retur, baserat på optimering av fyllningsgraden och logistik, introducerar vi vår banbrytande lösning: Smart Returemballage. Vi säger adjö till traditionella metoder som bara "tömmer plånboken" – vi har revolutionerat returemballageprocessen. Vår Smart Returemballageelösning minskar kostnaderna och optimerar logistikprocesserna samtidigt som den bidrar till en bättre miljö. Vi gör returemballageprocessen enkel, snabb och felfri. Resultaten visar sig omedelbart i form av ökad effektivitet och en sundare ekonomi. Men det slutar inte där. Genom att välja Smart Returemballage från IP-Group tar vi ett aktivt val för miljön. Vi erbjuder möjligheten att minska koldioxidavtrycket och bli en del av lösningen på de miljöutmaningar och "slit-och-släng" problem vi står inför. Välj Smart Returemballage – för en effektivare logistik och en grönare framtid.

Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

Optimera logistiken och minska kostnaderna

Många företag står inför höga kostnader och frustration över träpallar med kartongcontainrar och kartonglock som inte kan staplas dubbelt, vilket begränsar lastkapaciteten och ökar transportkostnaderna. Vårt Returemballage Koncept ändrar detta paradigm. Vi erbjuder en unik design som gör att enheterna kan staplas dubbelt och hanteras på ett mycket effektivt och kostnadseffektivt sätt!

Detta innebär att du kan utnyttja lastutrymmet mer effektivt, minska antalet transporter och därmed kraftigt sänka kostnaderna. Dessutom använder företag en överväldigande mängd sträckfilm för att säkra gods under transport. Med vårt koncept kan du säga farväl till "onödigt plastavfall".

Vår Returemballage eliminerar behovet av överdriven användning av sträckfilm genom att erbjuda en säker och stabil lösning för optimering av godset! Detta minskar inte bara miljöbelastningen utan sparar också värdefull tid och arbetskraft som vanligtvis går åt till att packa och packa upp varor.

En viktig hållbarhetskomponent i vårt koncept är dess långa livslängd. Med en imponerande livslängd på minst 7-8 år minimerar vi behovet av ständig ersättning av emballage. Detta minskar inte bara kostnaderna över tid utan bidrar också till att minska resursförbrukningen och avfallsmängden. Därför ger vårt Smart Returemballage Koncept dig möjligheten att ta kontroll över din logistik, minska kostnader och samtidigt bidra till en hållbar framtid.

Kontakta oss hur du kan ta det första steget mot en mer effektiv, miljövänlig och kostnadsbesparande logistikprocess med vår innovativa returemballage lösning!

KONTAKTFORMULÄR


Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.