IPG PLASTPALLCONCEPT STICKER UT

PÅ KVALITET OCH HÅLLBARHET

Några av de faktorer som gör att IPG Plastpallsoncept utmärker sig är den höga kvaliteten och att de är tillverkade för att möta de högsta standarderna, vilket gör dem lämpliga för att hantera olika typer av laster och belastningar. På grund av deras robusthet har konceptet en lång livslängd. Detta minskar behovet av att ersätta dem regelbundet och leder till kostnadsbesparingar på lång sikt. Vi lägger stor vikt vid hållbarhet och miljömedvetenhet. Våra plastpallar är ofta tillverkade av återvunnen plast och är själva återvinningsbara, vilket bidrar till att minska den totala miljöpåverkan. IP-Group erbjuder skräddarsydda lösningar för våra kunder, vilket innebär att vi kan möta specifika behov och krav. Denna flexibilitet gör att vi kan erbjuda optimala pallar för olika branscher och logistikbehov. Sammanfattningsvis är det kombinationen av hög kvalitet, lång livslängd, hållbarhet, anpassningsbara lösningar och innovation som gör att IPG Plastpallsoncept sticker ut inom sitt område.

Tobias Josefson, VD IP-Group

Vinner Du-Vinner Vi och Miljøn

Lean & Green

Miljöförbättringar är en bra affär. Det kan inte bara leda till ekonomiska besparingar på upp till 40 procent, utan du kan också åtnjuta goodwill bland medarbetare och samarbetspartners. IP-Group arbetar för att förbättra företags strategiska arbete med miljö- och resurseffektivitet

IP-Group Concept

Ett strategiskt lösningsorienterat värdekoncept för att uppfylla utvecklingpotentialen i ditt företag

Grön innovation och konkurrenskraft skapar mervärde för våra kunder

Effektivitetsvinsterna som uppnås genom IPG-konceptet synliggörs genom konceptets fyra huvudfokusområden: RådgivningLösningImplementering och Miljö. För ditt företag kan vinsten öka avsevärt genom effektivare utnyttjande av smarta logistiklösningar, analyser och utvärderingar.

KONTAKT OCH INFORMATION


Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.