Bring introducerar IPG Miljöpack

Bring tar mål om nollutsläpp i 2025

I IP-Group arbetar vi med ett enkelt motto: Vinner du - vi vinner. Vad menar vi med det? Kort sagt betyder det att vi ser mycket allvarligt på hur vi påverkar miljön och att vi gör vårt bästa för att skapa en bättre värld, utan att offra kvalitet och innovation. Vi är därför stolta över att vara samarbetspartnaer med Bring.

​Henrik Steinsholt, Logistikansvarig, Bring Logistik Region Øst Norge: 

På Bring Logistikk har vi ett väl fungerande logistiksystem men vid särskilda tillfällen pressas logistiken till det yttersta – i vårt fall kring jultid, då försändelserna ökar lavinartat. I augusti år 2018 kunde jag efter efterforskningar och tips konstatera att det fanns en lösning på vårt problem. Efter att ha kontaktat IP-Group fick jag via en demonstration på plats hos oss se hur pallcontainern Miljöpack fungerar. Miljöaspekten är mycket positiv för oss men det var trots allt inte den som avgjorde att vi till slut valde att beställa mer än 4500 Miljöpack. Det som verkligen tilltalade oss var att containern när den inte används, kan vikas ihop och enkelt stuvas undan. Perfekt vid returtransporter men också när vi inte har användning av pallcontainern.

Samarbetet med IP-Group har fungerat bra. De levererade på utsatt tid trots en relativt snävt tilltagen tidsplan. 

Bring bilde

Att skicka luft är varken ekonomiskt eller klimatsmart

På IP-Group brinner vi för smarta logistiklösningar och produkter. Vårt mål är leva upp till de globala målen och samtidigt göra våra kunder till vinnare. Det handlar egentligen bara om en sak. Att transportera luft kostar. På alla sätt och vis.