Innovation Center skapar nya möjligheter

Genom innovation, utveckling och nyfikenhet arbetar IP-Group kontinuerligt med att skapa nya produkter och tjänster. Hos oss har miljön alltid en självskriven huvudroll, hand i hand med ambitionen att öka både vår egen men också våra kunders konkurrenskraft.

IP-Group Innovation Center

Upptäck nya möjligheter genom att prata med oss på IP-Group. Vi kan emballagesystem på våra fem fingrar och vi arbetar konstant med att utveckla nya idéer och ny teknik. Att utforska innovativ vetenskap och utveckla nyskapande idéer faller sig naturligt för oss. Vi sätter en ära i att kombinera smarta, kostnadseffektiva lösningar med globala mål. Därför var det inte helt utan stolthet vi tog emot utmärkelsen ”Worldstar-vinnare”, när Miljöpallen korades till världens bästa transportlösning år 2013. Precis lika stolta är vi över samarbetet med Svenska Retursystem som nyligen lanserade en ny halvpall. Halvpallen tillverkas av bolagets uttjänta och kasserade pallar vilket gör stor skillnad när det gäller klimatavtrycket och samtidigt lyfter hela branschen ur miljöperspektiv. Läs gärna artikeln om halvpallen.

Vinner du vinner vi - det är så enkelt

Rådgivning om logistiksystem

Använd oss med fördel som rådgivare när det gäller effektiva logistik- och transportlösningar. Som vi nämner i exemplen ovan brinner vi för innovativa lösningar som samtidigt kopplas samman med cirkulär ekonomi. Känner du till exempel till att fram till idag, 2024-05-22, har alla IP-Groups Miljöpallsanvändare bidragit till ett minskat CO2-utsläpp på totalt 2 244 308 kg. Och utsläppen minskar för varje Miljöpall som sätts i system …

Vad kan IP-Group erbjuda rent konkret?

Förutom att agera rådgivare, bollplank och innovatör – vad kan vi erbjuda? Vi granulerar kasserade plastpallar, designar verktyg, hanterar och levererar plastmaterial i olika färger samt utvecklar kundunika lösningar och pallar.

Har du kanske hittat en produkt hos oss som verkar intressant men som inte riktigt passar in i det system som ditt företag använder? Kanske saknar du en produkt? Prata med oss! Genom att möta nya perspektiv upptäcker vi nya vinklar. Kanske kan din förfrågan mynna ut i en ny framgångsrik och prisad produkt?