EURO L1- Det Nya Pallkoncept

VI ÄR IoT REDO!

EURO L1 - DET NYA PALLKONCEPTET

Med vårt nya pallkoncept "EURO L1" tar vi Supply Chain till helt nya höjder. Tack vare den smarta konstruktionen med identiska mått som Euro-träpallen blir det den optimala lastbäraren för intern och extern logistik. De täckta medarna gör att EURO L1 körs på alla typer av transportsystem. Den starka konstruktionen med inbyggd friktion gör detta till marknadens klart mest intressanta plastpall. Inga extrakostnader för kunden att bygga om från befintlig utrustning.

Lastbäraren kan implementeras med IoT-pixlar som ger:

1. FULLSTÄNDIG ÖVERSIKT OCH KONTROLL

2. SPÅRNING I REALTID

3. OPTIMERAR SUPPLY CHAIN KEDJAN

Enkelt, effektivt, smart och miljövänligt. Självklart, och det är så våra kunder vill ha det.

EURO L1

IPG SUPPLY CHAIN IoT

Track via PC, Mobil og Nettbrett

IPG Supply Chain IoT

IP-Group är redo för IoT! Vi kan nu utrusta våra lastbärare, pallcontainrar och palllboxar med IPG Pixels, den unika tekniken utan batteridrift som kommunicerar och överför data och status i realtid! IoT (Internet of Things) ökar effektiviteten avsevärt och ger dig tillgång och full överblick.

IPG-pixlar hämtar energi från Wifi- och Bluetooth-nätverket och blir aktiva via den trådlösa IoT-miljön. Det handlar om att ge dig full kontroll över hela Supply Chain kedjan!

HUR MAN KOMMER IGÅNG

Vi vill göra det så enkelt som möjligt att komma igång med IPG IPG Supply Chain IoT. Tillsammans bygger vi ett förprojekt och genom vårt IPG Analyzer-program etablerar vi ett förprojekt och KPI:n är och analyserar alla kritiska punkter i Supply Chain kedjan.

Vi använder anslutningstekniker som Bluetooth, WiFi och mobil GPS

Vi appliserar IPG IoT-pixlar på EURO L1, pallcontainrar och palllboxar.

Track via PC, smartphone och ipad och få full kontroll och realtidsinformation

KONTAKT OCH INFORMATION

IP-Group AB

Tobias Josefson

VD

Direkt: 035 102495

tobias.josefson@ip-group.se

www.ip-group.se