REVOLUTIONERA DIN SOLCELLE LOGISTIK MED INNOVATIVA ÅTERVÄNDBARA FÖRPAKNINGSLÖSNINGAR

SOLAR-FLEX PALLET

GENOM ATT MAXIMERA ANVÄNDINGEN AV LAGERUTRYMME SÄKERSTÄLLER VI ATT DINA OPERATIONER ÄR STRÖMLINJEFORMADE OCH KOSTNADSEFFEKTIVA

VÅR CIRKULÄRA TANKEMETOD

På IP-Group är vår mission att främja en cirkulär ekonomi inom solenergisektorn. Vi når detta mål genom att utveckla toppmoderna frakt- och förpackningslösningar som minskar avfall, främjar återanvändning och förbättrar livscykelekonomin.

Våra omfattande lösningar tillgodoser en rad behov inom branschen, inklusive frakt och lagring av solmoduler, jobbkitting, lagerorganisation, reparationer och underhåll, förpackning av batterier och växelriktare, och mer därtill. Gå med oss i att driva hållbarhet och effektivitet inom solenergiindustrin.

VI REVOLUTIONERAR LAGRINGEN

MODULER STÄLLS OCH TRANSPORTERAS MED ANVÄNDNING AV VERTIKAL POSITIONERING

4-HÖG STAPLING

Vi introducerar vår toppmoderna lösning: 4-High Stacking. Med detta innovativa tillvägagångssätt belastas noll vikt på din last under stapling.

Dessutom förbättrar denna toppmoderna teknik effektiviteten och minskar kostnaderna i hela solenergikedjan, från tillverkning till installation.

Solar-Flex Pallet-teknologin revolutionerar sättet varor hanteras på och ger en oöverträffad sinnesfrid för dina fraktbehov. Säg adjö till bekymmer om potentiell skada och välkommen till förbättrad effektivitet. Höj din fraktupplevelse med IP-Groups avancerade lösningar idag.

FUNKTIONER OCH FÖRDELAR

 

I samarbete med PVpallet öppnar IP-Group dörrarna till oöverträffade möjligheter inom förnybar energisektor. Vi banar väg för en ny era av miljömedveten förpackning för solenergiindustrin på EU-marknaden. Vi är övertygade om att återanvändbar förpackning inte bara är det hållbara valet - det är det överlägsna valet. Med hållbarhet, kostnadseffektivitet och användarvänlighet som kärnvärden, varför nöja sig med något mindre?

 

  FULLHÖGA SIDOVÄGGAR OCH SKYDDANDE STÖDBEN SKYDDAR LASTEN UNDER TRANSPORTEN

  JUSTERBAR BREDD ANPASSAR SIG TILL OLIKA STORLEKAR PÅ SOLMODULER

  STAPELBAR UPP TILL FYRA HÖGA MED NOLL VIKT PÅ LASTEN

  LASTHANTERINGSSYSTEM FÖRENKLAR LASTNING OCH LOSSNING AV MODULER  

  HJÄLPER TILL ATT STÖDJA DELVISA LASTER

  DEN IHOPFÄLLBARA DESIGNEN GÖR ATT DEN KAN RETURNERAS I 1/5 AV UPPSTÄLLD STORLEK

  STÅLFÖRSTÄRKT BOTTEN MINSKAR FLEX OCH SKADA PÅ GAFFLAR

  TILLÅTER SÄKER TRANSPORT AV STORA LASTER UPP TILL 907 KG

 

 

Vänligen klicka för att ladda ner Solar-Flex Pallet X-Series

DIMENSIONER X-SERIEN

YTTERMÅTT (L X B X H) 2286 x 1219 x 1273 mm
NEDFÄLLD HÖJD 266 mm
MAX. INRE MÅTT (L X B X H) 2121 x 1138 x 1072 mm
MIN. INRE MÅTT (L X B X H) 1613 x 1138 x 1072 mm
SIDOVÄGGSMÅTT (L X B X H) 1141 x 83 x 1072 mm
MIN. GAFFELLÄNGD: 48” SIDA 1829 mm
MIN. GAFFELLÄNGD: 90” SIDA 1067 mm

 

KAPACITET X-SERIEN

MODULKAPACITET 32 (35 mm) / 27 (40 mm)
MAX LASTVIKT FÖR PALL 907 kg
MAXIMAL LASTVIKT STAPLAD ÖVER GRUNDPALLET: INOMHUS 2177 kg
MAXIMAL LASTVIKT STAPLAD ÖVER GRUNDPALLET: UTOMHUS/TRANSPORT 907 KG
MAXIMAL STAPELHÖJD
PÅ PLAN YTAn 
Indoor: 4 High
Outdoor: 2 High
MAX DYNAMISK STAPEL 2 High

 

LOGISTIK X-SERIEN

53' SLÄPVAGNSLAST 26 LASTAD/ 130 SAMMANFÄLD
40’ SLÄPVAGN ELLER HC-CONTAINER 18 LASTAD/ 90 SAMMANFÄLD
LASTBIL STABELHÖJD 2 UPPRÄTT/ 10 SAMMANFÄLD
Base VIKT 94.4 kg
VÄGG + STÖDHJULSVIKT 24 kg per VÄGG
Total Pall VIKT 142.5 KG

 

MAXIMERA LAGERUTRYMME

IPG PROJEKT MANAGEMENT

Skräddarsydda Lösningar för Din Framtid

Vi förstår att inga två företag är desamma, vilket är varför vi skräddarsyr våra projekt efter dina specifika behov. Vår expertis sträcker sig från att designa och utveckla Smart Return Packaging för att minska avfall och öka effektiviteten, till Hållbara Logistiklösningar som minimerar miljöpåverkan. Genom vår gedigna kunskap och erfarenhet erbjuder vi dig skräddarsydda lösningar som driver din framgång inom solenergiindustrin.

IP-Group har slagit sig samman med PVpallet som deras samarbetspartner för EU-marknaden. PVpallet Series X marknadsförs av IP-Group som Solar-Flex Pallet.

Vi presenterar Solar-Flex Pallet X-SE av PVpallet för EU-marknaden, den banbrytande lösningen som förvandlar solenergiindustrin. Denna innovativa pall är den första i sitt slag och erbjuder justerbara, ihopfällbara och återanvändbara funktioner. Med sitt expanderbara design anpassar sig PVpallet Series X smidigt för att rymma olika storlekar på solmoduler.

Förpackad med avancerade funktioner inklusive skyddande sidoväggar, en stålreinförstärkt bas och ett sofistikerat lasthanteringssystem revolutionerar denna banbrytande lösning frakten av solmoduler. Genom att väsentligt minska avfall och skador samtidigt som effektiviteten förbättras över hela solenergikedjan sätter PVpallet Series X en ny standard för hållbara fraktpraxis.

Din Framgång är Vår Främsta Prioritet

Vår omfattande erfarenhet och breda kunskap är byggd på många framgångsrika projekt under åren. Vi prioriterar din framgång och förstår komplexiteten i dagens affärsvärld. Vår expertis inom projektledning ger dig trygghet och säkerhet när du navigerar genom utmaningar och möjligheter.

Välj Visdomen från Många Års Erfarenhet

IP-Group leder vägen, med kunskap byggd genom många års engagemang för logistik, hållbarhet och innovation. Om du letar efter att övergå, optimera och bana väg för en mer effektiv och hållbar framtid är vår unika projektledning din bästa resurs.

IP-Group står vid dina sidan varje steg på vägen när det gäller att implementera Solar-Flex Pallet på EU-marknaden. Med vårt orubbliga stöd kommer din övergång till denna innovativa lösning att vara smidig och framgångsrik.

 

SOLIG SUCCE

 

Ovan i videon kommer du att se hela konceptet med PVpallet. Det är en banbrytande innovation som är inställd på att revolutionera logistiken inom solenergisektorn, särskilt när det gäller transporten av solpaneler.

IP-Group har slagit sig samman med PVpallet som deras samarbetspartner för EU-marknaden. Vi presenterar PVpallet Series X, den banbrytande lösningen inom solenergiindustrin. Denna innovativa pall är den första i sitt slag och erbjuder justerbara, ihopfällbara och återanvändbara funktioner. Med sitt expanderbara design anpassar sig PVpallet Series X smidigt för att rymma olika storlekar på solmoduler.

KONTAKT & INFO

IP-Group AB

Tobias Josefson

VD

Direkt: 035 102495

tobias.josefson@ip-group.se

www.ip-group.se


Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.