LET US ROCK THIS SUMMER

IP-GROUP EVENTGOLV

EVENTGOLV PDF

IP-GROUP SKYDDSGOLV

Ett unikt plastgolvskoncept som fungerar för väldigt många olika områden

Flexible Floor Golvsystem

Det mångsidiga plastgolvet

Med IP-Groups Flexible Flooring System får du ett unikt plastgolvskoncept som fungerar för väldigt många olika områden. De är utmärkta som golv på platser med såväl mindre höga krav som mycket höga krav på vikter. Gemensamt för dem alla är att de är lätta att monterade och att de upprätthåller hög hållbarhet. Golvplattorna kan användas utomhus på allt från sand och jord till gräs. Plattans design gör dem lätta att installera utan att kompromissa med stabiliteten. Designens flexibilitet och styrka gör plattorna perfekta att använda till allt från mässor och evenemang till lager och tält – eller för att bygga tillfälliga vägar där även tunga trafik färdas. Golven är optimala som underlag vid till exempel event eller större evenemang.


Den största ekonomiska förtjänsten med golvet görs genom att behålla det i omlopp så länge som möjligt. Vinsten uppnås genom att konsumtion, avfall, utsläpp och energiförbrukning minimeras. Efter sin beräknade livslängd på ca 20 år mals plastgolvet ner för att sedan återanvändas.

Detta kallar vi hållbar utveckling och cirkulär ekonomi.

FÖRDELAR

Flexible Flooring System är ett unikt golvkoncept som kan användas på många olika områden där det ställs höga krav. Låt oss lista några områden;

Lager och tält*, Tillfälliga vägar och parkeringsplatser som även ska klara tung trafik*, Golv för nödsituationer och konfliktområden*, Säkerställande av tillgänglighet i samband med bygg- och anläggningsarbeten*, Skyddande av mark i skogs- och lantbruk*, Utomhusevenemang och konserthus*.

Flexible Flooring System kan användas på alla typer av ytor, till exempel gräs, sand och jord. IP-Groups golvssystem består av tre modeller.

*Tung version klarar belastning på 20 000 kg/m2

* Light Duty klarar belastning på 5 000 kg/m2

* SL Duty-evenemang och utställning klarar belastning på 1 000 kg/m2

 

Några av projekten

World Padle Tour i Båstad, Sverige

För er som är intresserade av paddeltennis är det alltid ett sant nöje att hälsa sommaren välkommen! Det är världens snabbaste växande sport men det har väl heller inte undgått någon med tanke på alla paddelcenter som poppar upp som svampar ur jorden. Kort sagt kan man säga att det är 50 % cirkus och 50 % idrott när paddelarenorna fylls av spelare. Spelarna är oerhört skickliga och det är snudd på overkligt att se vad de kan göra med ett racket och några bollar. Det är verkligen en sport som gynnar åskådarna.

 Kuriosa: Det var i Båstad som Sveriges första paddeltennisbanor uppstod.

Akershus fästning, 8 maj

Norges självständighetsdag den 8 maj har av tradition alltid firats vid Akershus fästning. Under evenemanget hedras veteraner genom utdelade medaljer. Självständighetsdagen har också blivit ett viktigt datum för över 100 000 norrmän som har tjänstgjort i internationella militära uppdrag i 40 länder. Sedan 2011 firas 8 maj som en officiell nationell veterandag. Denna dag hedras alla veteraner för sina ansträngningar från andra världskriget till dagens internationella operationer. Det är en fin och hedersam tradition för alla som har bidragit med viktiga insatser för landet.

I samband med evenemanget användes Flexible Flooring System i ett eventtält utanför torget för att skapa en ”varmare miljö”. På mindre tid än 30 minuter monterades ca 30 kvadratmeter av en person.

O.B.Wiik Mässevent

O.B. Wiik AS är en av Nordens största leverantörer av tillfälliga byggnader, tält och hallar. Bolaget grundades 1912 och är en ledande leverantör av plasthallar, idrottshallar och stålbyggnader samt presenningar och evenemangsprodukter som tält, bord och stolar. De flesta av deras produkter är tillgängliga för försäljning och uthyrning, beroende på kundens behov. Företaget växer markant och marknadsför sina produkter internationellt efter att ha exporterat sina produkter till mer än 100 länder.

Vi på IP-Group är stolta över att få vara en del i denna framgångssaga. Som partner har vi levererat Flexible Flooring System till mässevent i Trondheim och Hellerudsletta. I Trondheim monterades hela 2 700 m² av vårt plastgolv i mässtältet.

Strandkonferens Tylösand

Halmstad, staden med tre hjärtan. Promenera omkring i hamnstaden Halmstad och du kommer att lägga märke till tre hjärtan med kronor som pryder allt från busshållplatser och avfallsbehållare till trädgårdsgrindar och livsmedelsbutiker. Halmstad är ett populärt turistmål. Hundratusentals turister kommer till Halmstad varje sommar för att njuta av stränderna, landsbygden och det stora urvalet av kultur och restauranger. Den mest berömda stranden är Tylösand som en solig sommardag kan rymma upp till 40 000 gäster. Här hittar du Sveriges enda bemannade livräddningsstation och Nordens enda livräddningsskola.

Flexible Flooring System monterades direkt på sandstranden när vi byggde åtkomstväg till konferensplatsen.

Vad tycker IP-Groups kunder?

Vill du köpa eller hyra?

Vill du undvika att binda kapital och belasta företagets likviditet? Då kanske du vill hyra Flexible Flooring plastgolvssystem. Att hyra innebär flera fördelar. Du undviker en ofta lång beslutsprocess för att godkänna investeringen och du behöver inte samla in kapital och belasta företagets likviditet. Klicka på PDF-ikonen för att ladda ner koncepthandboken.

 Download PDF

Så går det till: Genom ett avtal med IP-Group får du information om villkoren som kommer att gälla. Den normala hyresperioden är mellan två och fem  år, beroende på hur du som kund vill att arrangemanget ska se ut. Hyran kan vara fast eller variabel, och med ett hyresavtal justerar du kostnaden enligt din egen budget.

Vill du hyra Flexible Flooring System för ett enstaka tillfälle? Naturligtvis kan vi hjälpa dig med det. Vi ordnar transport, montering och demontering efter avslutat event. Så slipper du att spendera tid på detta.

Do you want to rent Flexible Floor?

KONTAKT OCH INFORMATION

IP-Group AB

Tobias Josefson

VD

Direkt: 035 102495

tobias.josefson@ip-group.se

www.ip-group.se

Välj mellan att hyra eller köpa Flexible Flooring System

Fyll i och skicka in dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.