myPallet App

Framtidens digitala lösning för all emballagehantering

Innovativt och digitaliserat verktyg för 100 % kontroll

Det digitala verktyget för all emballagehantering

Appen myPallet erbjuder innovativa och digitaliserade verktyg för att både hantera och kontrollera alla dina transportemballage. Idag sker ett betydande svinn av transportemballage hos enskilda transport- och logistikföretag. Med myPallet-appen elimineras problemet och stora kostnadsbesparingar uppnås. Det digitala utbytet av data sker med applikationen och hanteras av den enskilda kunden med hjälp av myPallet Dashboard, som är kundens unika tillgång till systemet. Appen är utvecklad för alla stadier i leveranskedjan:

Från avsändare till mottagare
* Från chaufför till speditör
* Från Lagerarbete till chaufför
 

myPalett-appen ingår i IP-Groups strategi för hållbar utveckling och cirkulär ekonomi.

Vision och mission

IP-Groups vision är att minimera kostnaderna i transportkedjan genom att fokusera på emballagehanteringen. Vår mission är att öka återvinningen av dessa produkter i allmänhet och våra egna produkter i synnerhet. Vårt mål är att bevara naturresurser och att erbjuda marknadsledande och modern mjukvara för att förenkla de administrativa uppgifterna, för såväl hantering som kontroll av transportemballage.

Vår mission är att öka återvinningen av dessa produkter i allmänhet och våra egna produkter i synnerhet. Vårt mål är att bevara naturresurser och att erbjuda marknadsledande och modern mjukvara för att förenkla de administrativa uppgifterna, för såväl hantering som kontroll av transportemballage. myPallet erbjuder marknadsledande och modern programvara för att förenkla de administrativa uppgifterna för hantering och kontroll av transportemballage. Förtroende och öppenhet är nyckelorden i vår strävan efter ett pålitligt partnerskap tillsammans med våra kunder. Relationer skapar resultat. Det är därför vi värderar våra kunder som långsiktiga partners.

 

 

myPallet App

Vi fokuserar på det enkla

Genom ett kreativt tankesätt anstränger vi oss för att förstå våra kunders behov och genom ett nära samarbete vill vi uppnå våra kunders mål och därmed säkerställa bästa möjliga resultat. Vi kommer att uppmärksamma och dokumentera administrativa besparingar i samband med användningen av programvaran myPallet och/eller säkerställa förbättrad kontroll över företagets emballagebehov, och därmed eliminera svinn av transportemballage. Kort sagt; alla vinner! Du vinner, vi vinner och miljön vinner

IP-Group skapar besparingar

IP-Group sätter såväl stolthet som ära i att marknadsföra kvalitetslösningar anpassade till våra kunders krav på en digitaliserad produkt till konkurrenskraftigt pris. Vår långa logistikerfarenhet tillsammans med vårt konstanta fokus på hållbara lösningar och cirkulär ekonomi är goda följeslagare under denna spännande resa. Det är också därför vi alltid ser våra kunder som våra partners.

Pallbank

Pallbank

Hantera betalningsbara pallar

Med myPallet kan du erbjuda dina kunder ett unikt pallkonto. Detta är vanligtvis en krånglig administrativ process men med myPallet går registreringen enkelt. Du bestämmer själv vilka av dina kunder, såväl nationella som internationella, som ska erbjudas ett pallkonto.

Allt hanteras via myPallets Dashboard och kan skräddarsys för var och en av dina kunder, precis så som du vill ha det. Detta kommer att minimera dina fraktkostnader och eliminerar förmodligen eventuella förändringsavgifter

myPallet kan genom samarbetspartners hjälpa till att hämta och sälja förpackningslösningen i vilket land som helst. Det enda kravet är att dina kunder laddar ner myPallet-appen.

 

 

Kontakt och information

IP-Group AB

Tobias Josefson

VD

Direkt: 035 102495

tobias.josefson@ip-group.se

www.ip-group.se


Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Vill du vara med i vinnande laget? För hållbar utveckling?

Relationer skapar resultat. Detta är något vi tror på i IP-Group. Som en del av den filosofin betraktar och värderar vi alla våra kunder som partners. En nära dialog banar vägen till gemensam framgång. Eller som vi brukar säga: Om du vinner, vinner vi. Vill du läsa mer om vår Miljöpall och Miljöpack?
Klicka här. 

Som vårt företagsnamn antyder levererar vi intelligenta förpackningslösningar. Våra produkter ska optimera kundernas transporter men också genom design och vårt retursystem minska koldioxidutsläppen.
När vi utvecklar nya produkter finns det några saker vi värdesätter högt. Hållbarhet tillsammans med oro för miljö och våra kunders hälsa och säkerhet sätter standarden. Klicka på PDF:n för att ladda ner Miljöpallens Konceptmanual

Genom att skicka in din kontaktinformation kan du testa 3 st Miljöpallar och Miljöpack gratis i en månad. Helt enkelt därför att jag värdesätter dig som partner.

Join me on top of The New Generation Environmental Pallet

Vill du vara med i vinnande laget?

Fyll i och skicka in dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.


Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.