REKORD I PACKVOLYMER KRÄVER

SMARTA LOGISTIKSYSTEM

I IP-Group jobbar vi efter ett enkelt motto: Vinner du - Vinner vi. Vad menar vi med det? Kort summerat innebär det att vi tar påverkan av miljön på allvar och gör vårt bästa för att bidra till en bättre och grönare värld. Detta genom att vara bäst på kvalitet och innovation. Vi vet att företag som driver en resultatorienterad miljö- och hållbarhetsprofil får en konkurrensfördel men det viktigaste är att företag visar på sitt samhällsansvar. Målet vi har är att skapa mervärden för våra kunder och samarbetspartners. Ett värde som fokuseras på att hitta en balans i besparing, konkurrenskraft och miljöförbättring. Med rekord i packvolymer rustar sig Bring vidare i IPG´s Miljöpack. Vi är enormt stolta över att kunna samarbeta med en av Norges mest innovativa logistikföretag.

Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

IPGs Cirkulärekonomiska Koncept

IP-Group Innovation Hub

Innovationshuben fungerar som en plattform där vi tillsammans med affärspartners och kunder bygger en cirkulärekonomisk modell. Modellen skapas genom att kombinera strategisk utveckling med nya sätt att designa produkter, återanvända material och uppnå lönsamhet och vinst.

IP-Group Concept

Ett strategiskt lösningsorienterad värdekoncept och ändringsprocess för att uppfylla utvecklingpotentialen i ditt företag. En helhetslösning som genomförs i ditt företags driftsform och där vi utbildar dig i hur du når ökad effektivitet, bättre lönsamhet och reducerade kostnader.

Grön innovation och konkurrenskraft skapar mervärde för våra kunder

Effektivitetsvinsterna som uppnås genom IPG-konceptet synliggörs genom konceptets fyra huvudfokusområden: RådgivningLösningImplementering och Miljö. För ditt företag kan vinsten öka avsevärt genom effektivare utnyttjande av smarta logistiklösningar, analyser och utvärderingar.

Feedback på Logistik Blog


Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.