MULTILINE PALLET DESIGN

PÅ UPPDRAG AV QUATAR LOGISTIK

IPG INNOVATIONS-HUB HAR VARIT ANSVARIGA FÖR PALLKONSTRUKTION TILL QUATAR LOGISTIKS RETURFLÖDE

Genom vårt samarbete med många internaiionella humanitära organisationer har vårt Cirkulära Ekonomiska Värdekoncept fått uppmärksamhet. Genom vår Innovations-Hub och design i IPG Analyzer har vi designat en Miljöpall där kunden i Quatar fått möjlighet till att välja konstruktion som uppnår uppsatta krav. En unik möjlighet för en kund där vår Innovations-Hub blir lösningen till succé.

Geir Vidar Persen, Salgsdirektør IP-Group

Vinner Du-Vinner Vi och Miljön...

Lean & Green

Miljöförbättringar är en bra affär. Det kan inte bara leda till ekonomiska besparingar på upp till 40 procent, utan du kan också åtnjuta goodwill bland medarbetare och samarbetspartners. IP-Group arbetar för att förbättra företags strategiska arbete med miljö- och resurseffektivitet.

IP-Group Concept

Ett strategiskt lösningsorienterat värdekoncept och ändringsprocess för att uppfylla utvecklingspotentialen i ditt företag. 

Grön innovation och konkurrenskraft skapar mervärde för våra kunder

Effektivitetsvinsterna som uppnås genom IPG-konceptet synliggörs genom konceptets fyra huvudfokusområden: RådgivningLösningImplementering och Miljö. För ditt företag kan vinsten öka avsevärt genom effektivare utnyttjande av smarta logistiklösningar, analyser och utvärderingar.

Feedback på Logistik Blog


Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.