IP-GROUP MODERNISERAR OCH EFFEKTIVISERAR

LOGISTIKEN FÖR NORLENSE

VI VET VAD SOM KRÄVS I EN EFFEKTIVITETSPROCESS MOT DEN HUMANITÄRA MARKNADEN

IP-Group arbetar för att förbättra företags strategiska arbete med miljö- och resurseffektivitet. Vi är övertygade om att miljö och hållbarhet mer och mer kommer att bli en ”verksamhetslicens” vad gäller både konkurrenskraft och ansvar för miljö ur ett samhällsperspektiv. Vilket nu är ett krav om du ska vara en framtida partner mot humanitära organisationer. Vi är därför stolta över att vara rådgivare och partner med NorLense. "Logistics Solutions you can rely on"!

Geir Vidar Persen, Försäljningschef IP-Group

Relationer Skapar Resultat

Lean & Green

Miljöförbättringar är en bra affär. Det kan inte bara leda till ekonomiska besparingar på upp till 40 procent, utan du kan också åtnjuta goodwill bland medarbetare och samarbetspartners. IP-Group arbetar för att förbättra företags strategiska arbete med miljö- och resurseffektivitet.

IP-Group Concept

Ett strategiskt lösningsorienterat värdekoncept och förändringsprocess för att realisera ditt företags utvecklingspotential relaterat till hållbar och cirkulär logistik.

Grön innovation och konkurrenskraft skapar mervärde för våra kunder

Effektivitetsvinsterna som uppnås genom IPG-konceptet synliggörs genom konceptets fyra huvudfokusområden: RådgivningLösningImplementering och Miljö. För ditt företag kan vinsten öka avsevärt genom effektivare utnyttjande av smarta logistiklösningar, analyser och utvärderingar.

KONTAKTFORMULÄR


Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.