PÅGEN BAKAR MED KÄRLEK

PÅ IP-GROUP MILJÖPALL

MILJÖPALLENS GRÖNA KRETTSLOPP GER RESULTAT

IP-Groups patentsökta Miljöpall har vunnit Worldstar för världens bästa transportlösning. Priset delas ut av WPO (World Packaging Organisation). WorldStar är världens mest prestigefyllda förpacknings- tävling. De femtiofyra internationella WorldStar-vinnarna möts i Sydney, Australien, för att ta emot sina utmärkelser. Miljöpallen har även fått utmärkelsen ScanStar, för bästa nordiska transportlösning. Hemligheten ligger i att Miljöpallen på en och samma gång bidrar till bättre ekonomi, bättre miljö och bättre arbetsmiljö. Vi pratar om 40 % färre returtransporter, minst 40 % bättre staplingsbarhet, 40 % minskad vikt, 40 % minskade koldioxidutsläpp och 100 % återvinning och återanvändning. Vi är ödmjuka och stolta över att Pågen's återigen ökar sin distribution och utflöde på IP-Group Miljøpall. Som vi säger, VINNER DU- VINNER VI OCH MILJÖN!

Geir Vidar Persen, Försäljningschef IP-Group

Vinner Du-Vinner Vi och Miljøn

Lean & Green

Miljöförbättringar är en bra affär. Det kan inte bara leda till ekonomiska besparingar på upp till 40 procent, utan du kan också åtnjuta goodwill bland medarbetare och samarbetspartners. IP-Group arbetar för att förbättra företags strategiska arbete med miljö- och resurseffektivitet

IP-Group Concept

Ett strategiskt lösningsorienterat värdekoncept för att uppfylla utvecklingpotentialen i ditt företag

Grön innovation och konkurrenskraft skapar mervärde för våra kunder

Effektivitetsvinsterna som uppnås genom IPG-konceptet synliggörs genom konceptets fyra huvudfokusområden: RådgivningLösningImplementering och Miljö. För ditt företag kan vinsten öka avsevärt genom effektivare utnyttjande av smarta logistiklösningar, analyser och utvärderingar.

KONTAKT OCH INFORMATION


Den här webbplatsen skyddas av reCAPTCHA och Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.