FRÅN PLYWOOD TIL SKYDDSGOLV!

CASESTORY

Golvet är lika fint efter vintersäsong, bild från i juni 2023.

"Vi upplever festivalgolvet, (eller HMS-golvet) som vi kallar det som mycket positivt för vår logistik vid intransport. Vi har också testat detta golv på ojämnheter, i regn, snö och is. Golvet har hanterat allt och vi har inte fått ett enda klagomål eller haft något tillbud från de testprojekt vi har haft. Golvet ligger lika bra på vintern och vid snö. Vi monterade ett antal testgolv  i januari på snö och det är fortfarande lika fint i juni 2023. Ett av projekten vi testade detta på vill nu ha detta golv istället för att använda plywood eller plyfa.

På golv kan vi köra med vagnar, truckar och handtruckar. Vi har också testat att lägga golvet på svåra underlag där det också fungerar bra. Golvet har legat en hel vinter utan några problem. Man skottar snö som vanligt på detta golv, enkelt och smidigt att hantera. Mot glidsäkring använde vi oss av denna produkt som visade sig passa perfekt ihop med golvet. Det blir en enorm friktion på golvet med lite av den här Leca-Safe sanden. Fungerar perfekt både när det är vått, snö, is eller torrt".

JM, Morten Trosterud

 

Lönsamhet inom Grön Innovation

IP-Group arbetar för att förbättra företags strategiska arbete med miljö- och resurseffektivitet. Vi är övertygade om att miljö och hållbarhet mer och mer kommer att bli en ”verksamhetslicens” vad gäller både konkurrenskraft och ansvar för miljö ur ett samhällsperspektiv. 

För IP-Group är konceptlösningar som främjar hållbarhet och Cirkulär Ekonomi våra viktigaste fokusområden. Vår leverans och samarbete med JM Bygg bär vi med stolthet!